نشست هم اندیشی معاون فرهنگی و اجتماعی با دبیر کانون ها و انجمن های علمی دانشگاه یاسوج برگزار شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه یاسوج،  نشست هم اندیشی معاون فرهنگی و اجتماعی با دبیر کانون ها و انجمن های علمی دانشگاه با حضور دبیر کانون ها، انجمن های علمی، معاون فرهنگی و مدیر امور فرهنگی با هدف استفاده از نظرات و پیشنهادات دانشجویان در دور روز شنبه و دوشنبه 13 و 15 آبان ماه برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین امرالله اندرزیان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن خیرمقدم به اعضای حاضر در جلسه گفت: تداوم این نشست ها باعث همفکری بیشتر و ارتقای کیفیت برنامه ها و احصاء نقاط ضعف و قوت کانون ها و انجمن های علمی دانشجویی می شود.
دبیران کانون ها و انجمن های علمی دانشگاه نیز ضمن ارائه عملکرد حوزه فعالیت خود به بیان دیدگاه ها و مشکلات خود پرداختند.