مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دکتر رئوف برگزار شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، مراسم بزرگداشت روز دانشجو، در سالن شهید چمران  برگزار شد.

در این مراسم دانشجویان دانشگاه یاسوج میزبان دکتر رئوف مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد بودند.

دکتر رئوف ضمن تبریک روز دانشجو و بزرگداشت نام و یاد شهدای دانشجو، استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم را ویژگی بارز دانشجویان کشور عنوان کرد و گفت: دانشجویان ما دارای روحیه استکبارستیزی و مبارزه با ظلم هستند. این را بر مبنای شناختی که از جوانان دارم و آمارهای معتبری که وجود دارد میگویم. این روحیه علاوه بر دانشجویان، میان آحاد جامعه نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه دانشجو باید مطالبه گر باشد، افزود: اگر دانشجویان بتوانند زمینه را فراهم کنند صدا و سیما می تواند امکان  تریبون دانشجو خبرنگار را در اختیار دانشجویان قرار دهد تا دانشجویان بتوانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کنند.

همچنین ایشان پیشنهاد دادند دانشجویان رصد برنامه های صدا و سیما را در اولویت کارهایشان قرار دهند و پیشنهادات خود را جهت پربارتر و هر چه بهتر شدن برنامه در اختیار ما قرار دهند.

در ادامه مراسم دانشجویان به بیان مطالبات خود از مدیر کل صدا و سیما پرداختند.

در پایان نیز از دانشجویان برتر در زمینه های مختلف تجلیل به عمل آمد.