برپایی ایستگاه سلامت در دانشگاه یاسوج به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، ایستگاه سلامت توسط کانون هلال احمر دانشگاه یاسوج به مناسبت روز دانشجو  در محوطه دانشگاه برپا شد.
در این برنامه فشارخون دانشجویان توسط امدادگران کانون گرفته شد و با توجه به شرایط هر فرد و میزان فشارخون وی توصیه‌های‌ لازم به آنها صورت گرفت

ایستگاه سلامت با همکاری کانون دانشجویی هلال احمر برپا شد که با برپایی این ایستگاه سلامت ، دانشجویان عضو کانون مذکور به ارائه خدمات تست فشار خون و قند خون در محوطه دانشگاه پرداختند.

این برنامه مورد استقبال خوب دانشگاهیان قرار گرفت و اقداماتی نظیر تست فشارخون ، ارائه بسته های سلامت به  دانشجویان در دانشگاه صورت پذیرفت.در این ایستگاه سلامت خدماتی از قبیل ویزیت، کنترل فشار خون، تست قندخون، مشاوره خود مراقبتی و پخش بروشور آموزشی سلامت و بهداشت عمومی ارائه گردید.

گفتنی است از اهداف کانونهای دانشجویی هلال احمر جذب و سازماندهی، تلاش در جهت تقویت روحیه انسان دوستی و نوع دوستی در بین دانشجویان با انجام برنامه‌های بشردوستانه و عام المنفعه و تلاش برای برقراری صلح جهانی و تأمین آرامش انسانها و تضمین سلامت روان است.