برگزاری جشن بزرگ انقلاب و اعـیاد شـعبانیه با حضور خانواده کارکنان دانشگاه یاسوج + (گزارش تصویری)

جــشن بزرگ انقلاب و اعـیاد شـعبانیه ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه یاسوج به همراه خانواده، صبح امروز با حضور دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج، حجت‌الاسلام امیری مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه در سالن دکتر عسکریان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه یاسوج، حجت‌الاسلام امیری مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در ابتدای این آئین ضمن خیرمقدم  و تبریک دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه گفت؛ در دین ما به معرفت و شناخت بسیار سفارش شده است و شناخت و معرفت امری قلبی است.

حجت‌الاسلام امیری در ادامه به اشاره خدمات انقلاب اسلامی ایران افزود:ایام، ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر می‌باشد و به نظر من بزرگترین هدیه‌ای که خداوند به ما داد این انقلاب بود.

بر اساس این گزارش، در ادامه این مراسم از بازنشستگان و کارمند نمونه دانشگاه یاسوج با اهدا لوح سپاسی تجلیل شد.