جشن بزرگ نیمه شعبان در دانشگاه یاسوج برگزار شد. گزارش تصویری

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه؛ روز دوشنبه 7 اسفند ماه مراسم جشن بزرگ نیمه شعبان به همت کانون مهدویت پناه و با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه،  جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان در سالن شهید چمران دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه ضمن تبریک ولادت حضرت ولی عصر (عج) به بیان فضائل ماه مبارک شعبان پرداخت و افزود: شناخت امام زمان(ع)، محبت به امام، اطاعت از ولایت و تبعیت از خواسته‌های حضرت ولیعصر(عج) از وظایف منتظران واقعی ظهور است.

وی در ادامه به بیان اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش روی مجلس شواری اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و خاطر نشان کرد: شرکت در انتخابات یک مسئله صرف سیاسی نیست، بلکه یک مسئله اجتماعی و یک تکلیف شرعی است که به وسیله آن می‌توان آینده کشور را ساخت و عامل اقتدار در برابر دشمنان می باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین اندرزیان، معاون فرهنگی و اجتماعی ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان و اعیاد شعبانیه به بیان توضیحاتی پیرامون اهداء چادر به دانشجویان پرداخت و افزود: اهداء چادر به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه توسط کانون عفاف و حجاب مطرح و مسئولین دانشگاه با هدف ترویج و تشویق به امر حجاب با این درخواست موافقت کردند.  در این اقدام جدید و مبتکرانه ی فرهنگی از دانشجویان جدیدالورود علاقمند به پوشش چادر فاطمی ثبت نام بعمل آمد و برای هر کدام از آنها یک قواره چادر تهیه و همزمان با جشن نیمه شعبان اهداء خواهد شد.

گفتنی است اجرای سرود، تئاتر، مداحی و برگزاری مسابقه همراه با اهدا جوائز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در پایان نیز به برگزیدگان جشنواره ادبی پناه جوایزی اهدا گردید.

گزارش تصویری: