به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو؛ دیدار صمیمی رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه یاسوج از سراهای دانشجویی +(گزارش تصویری)

همزمان با فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو، اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از سراهای دانشجویی این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، همزمان با فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو، شب گذشته دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج بهمراه اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران و کارشناسان این دانشگاه از سراهای دانشجویی پسران و دختران بازدید کردند و ضمن اهدای شآخه گل و شیرینی،۱۶ آذر روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفتند.

در این بازدید صمیمی،  دانشجویان همچنین بطور مستقیم مسائل صنفی، فرهنگی و آموزشی خود را بیان کردند.

بنابراین گزارش، در این دیدار حجت الاسلام اندرزیان معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر مدبراصل معاون دانشجویی و جمعی دیگر از مدیران و کارشناسان دانشگاه،  رئیس دانشگاه را همراهی کردند.