به مناسبت ۵ دی ماه، روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی؛ مانور بزرگ دانشگاهی زلزله در دانشگاه یاسوج برگزار شد + (گزارش تصویری)

مانور بزرگ دانشگاهی زلزله، به مناسبت" ۵ دی روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی" در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مانور صبح امروز در محوطه دانشکده علوم انسانی با حضور اعضای هیات رئیسه و جمعی از دانشجویان این دانشگاه با همکاری جمعیت هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی برگزار شد.

بنابراین گزارش، پنجم دیماه (سالروز زلزله بم) به عنوان "روز ملّی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی" نامیده شده است و هدف از یادآوری و بزرگداشت آن، جلب نظر و توجه عمومی به مخاطرات ناشی از وقوع پدیده های طبیعی مانند زلزله، سیل، طوفان، خشکسالی و شناسایی عوامل پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از آن خصوصاً تلفات جانی و گسترش فرهنگ ایمنی در جامعه است.