حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه یاسوج در راهپیمایی حماسه یوم‌ الله ۹دی + (تصاویر)

دانشگاهیان دانشگاه یاسوج با حضور گسترده خود در مراسم گرامیداشت یوم‌ الله 9دی، بار دیگر با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دانشگاهیان دانشگاه یاسوج صبح امروز نهم دی ماه ۱۴۰۲، همگام با دیگر آحاد مردم ایران اسلامی، در راهپیمایی حماسی ۹دی شرکت کردند و با سردادن شعارهایی علیه فتنه‌گران، آمریکا و اسرائیل ضمن اعلام انزجار از استکبار جهانی و ایادی آن‌ها، بار دیگر با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب مدظله العالی و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.

براساس این گزارش، نهم دی‌ ماه ۱۳۸۸ مردم ولایت‌‌مدار ایران اسلامی حماسه‌ای بزرگ آفریدند که نتیجه آن پایان فتنه‌‌ای بود که دشمنان انقلاب اسلامی علیه ملت ایران کشیده بودند.