جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اردوی راهیان نور دانشجویان استان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اردوی راهیان نور دانشجویان استان با حضور دکتر کرمی رئیس قرارگاه راهیان نور علم الهدی و رئیس دانشگاه یاسوج، ، حجت الاسلام امیری مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج، سردار خرمدل فرمانده سپاه فتح استان، دکتر مهدوی مطلق فرماندار شهرستان بویراحمد، صالحی نیا مسئول بسیج دانشجویی استان ، روسا و   معاونین امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاهای استان در سالن حوزه ریاست دانشگاه یاسوج برگزار شد.

در این جلسه، اعضای حاضر در مورد نحوه برگزاری هرچه بهتر اردوی راهیان نور دانشجویان و تلاش برای حضور همه جانبه و بهره گیری معنوی از برگزاری این اردوها به تبادل نظر پرداختند.

در پایان از مسئولین و دست اندرکارانی که سال های گذشته برای کاروان راهیان نور دانشجویی همکاری داشتند تجلیل شد .

شایان ذکر است که اعزام کاروان راهیان نور دانشجویان  استان به مناطق عملیاتی جنوب کشور به مدت ۴ روز از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۶ برای (برادران ) و۱۶ لغایت ۱۹ برای (خواهران) در اسفند ماه سال‌جاری بر گزار خواهد شد.