در اقدامی ماندگار: نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه یاسوج با مدیران ادوار مختلف این دانشگاه برگزار شد + (گزارش تصویری)

نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه یاسوج با مدیران سابق این دانشگاه به منظور آسیب شناسی و ارائه راهکارهای دستیابی به اولویت های راهبردی وزارت عتف و دانشگاه، صبح امروز در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه یاسوج ضمن خیرمقدم و تشکر ویژه از اساتید و مدیران سابق شرکت کننده در این هم اندیشی گفت؛ در این نشست بیشتر شنونده‌ی صحبت دوستان و همکاران گرامی هستم که هر آن چه فکر می‌کنند برای پیشبرد بهتر امور دانشگاه لازم می باشد مطرح کنند.
دکتر کرمی در ادامه ضمن برشمردن اهداف و راهبردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پنج اولویت اصلی برای پیشبرد امر آموزش عالی در کشور را شامل؛
۱- مرجعیت و دیپلماسی علمی فناوری و نوآوری است
۲_ دومین اولویت: آموزش، پژوهش و برون داد هدفمند
۳_نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری
۴- شاگرد، فناور و نو آور پروری
۵- تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش
خواند و اظهار کرد؛ این پنج اولویت، از اولویت های اساسی و اصلی وزارت علوم در این برهه از زمان میباشد که در سطح ستادی، معاونت‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌ها و موسسات آموزش عالی کشور این اولویت‌ها را ماموریت دارند پیش ببرند.

در ادامه اعضای حاضر در این نشست صمیمی، در فضایی دوستانه دیدگاههای خود را مطرح و  به آسیب شناسی و ارائه راهکار پرداختند.