تقدیر از طرح پیشنهادی عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج به عنوان طرح برتر در همایش نخبگان و اعضای هیات های اندیشه ورز استان کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در مراسمی با حضور سردار کفیل رئیس مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج کشور، فرماندهی محترم سپاه فتح استان، نماینده محترم ولی فقیه در استان، معاونین استاندار و جمعی مسئولین محترم دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، سازمان ها و ادارات استان از طرح پیشنهادی آقای دکتر سلیمان مصلح، عضو هیات علمی دانشکده نفت و گاز گچساران، با عنوان "بازتعریف برنامه هاي راهبردي و ماموريت هاي علمي استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس طرح آمایش آموزش عالی کشور" تقدیر گردید.

اجرای این طرح، اولویت هاي توسعه اقتصادي استان را مشخص نموده و می تواند مبناي تعیین استراتژي هاي ایجاد رشته ها و حوزه هاي تخصصی آموزش عالی در استان قرار گیرد.

این استراتژي ها به سیاست گذاران و برنامه ریزان در جهت توسعه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان براساس فعالیت هاي داراي مزیت نسبی در استان کمک می نماید.