مراسم رونمایی از سنسور ژئوترمال در دانشکده نفت و گاز گچساران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، با حضور جمعی از مسئولین، از یکی از دستاوردهای مشترک بین دانشگاه یاسوج و پارک علم و فناوری استان رونمایی شد.

دکتر سلیمان مصلح رئیس دانشکده نفت و گاز گچساران در این مراسم گفت : سنسور ژئوترمال حاصل طرح دستیار فناور با مشارکت دانشکده نفت و گاز گچساران (دانشگاه یاسوج) و مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان گچساران (پارک علم و فناوری استان) بوده است.

دکتر سلیمان مصلح کاربرد این سنسور را تشخیص حرارت زمین و آنالیز آن برای تولید انرژی از گرمای زمین دانست و افزود: این سنسور قابلیت هوشمندسازی جنگل ها و مراتع جهت ارسال هشدار قبل از وقوع آتش سوزی را دارد.  فناوری مربوط به طراحی و ساخت کاملا بومی می باشد.

رییس دانشکده نفت و گاز گچساران از مشارکت اساتید و دانشجویان دانشکده نفت و گاز گچساران در پیاده سازی این طرح خبر داد .