انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه یاسوج و اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه یاسوج و اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  این آئین به همت و تلاش معاونت پژوهش و فناوری، حوزه ارتباط با صنعت دانشگاه و با حضور دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج ، مهندس سید مسلم حسینیان  مدیر کل اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد و همچنین مسئولان، مدیران پژوهشی  دانشگاه یاسوج برگزار شد.

این تفاهم‌نامه، در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و مفاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و همچنین به استناد قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد و با هدف ايجاد و گسترش همفكری و همكاری‌های آموزشی- پژوهشی- دانش‌بنیان و فناوری فی مابين و پیاده‌سازی برنامه‌های تحولی سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت علوم در دولت مردمی سیزدهم، منعقد شد.