کارگاه "تشریح آئین نامه و شیوه نامه پژوهانه اعضای هیأت علمی" توسط دکتر حبیب اله چاره گانی مدیر امور پژوهشی دانشگاه یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  هدف از برگزاری این کارگاه که در روزهای سوم و چهارم اردیبشهت ماه به ترتیب در دو دانشکده فنی مهندسی و کشاورزی دانشگاه یاسوج تشکیل گردید، آشنایی بیشتر اعضای هیئت علمی با آئین نامه و شیوه نامه پژوهانه عنوان شد.

در این کارگاه، اهداف، معیارهای تخصیص، شرایط لازم برای دریافت، نحوه محاسبه، اجرا و پرداخت و همچنین هزینه کرد پژوهانه تشریح شد.

گفتنی است پژوهانه مبلغی است که هر سال بر اساس آیین نامه و پس از بررسی و امتیازدهی پرونده پژوهشی متقاضیان، بر مبنای اعتبارات پژوهشی دانشگاه و امتیاز پژوهشی اعضای هیأت علمی، به افراد واجد شرایط پرداخت می شود تا به منظور فعالیت های پژوهشی خود طبق آیین نامه هزینه نماید.