وزیر علوم وارد شهر یاسوج شد/ دکتر زلفی‌گل؛ جامعه دانشگاهی دنیا در مقابل جنایت‌های اسرائیل بایستند

وزیر علوم برای بازدید از چندین طرح عمرانی و حضور در میان جامعه دانشگاهی وارد یاسوج شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با استقبال استاندار، فرمانده سپاه فتح، رئیس دانشگاه یاسوج و دیگر مسئولان استان و روسای دانشگاه‌ها وارد یاسوج شد.

دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در بدو ورود به یاسوج در خصوص خیزش دانشگاهیان آمریکایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: وجدان بیدار دانشجویان و دانشگاهیان دنیا را که از مظلوم دفاع می‌کنند می‌ستایم از همه دانشگاهیان می‌خواهم در مقابل نسل کشی و درندگی و کشتن بانوان و کودکان فلسطینی حساسیت نشان دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج،

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سر در دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت ، نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج، نشست آمایش آموزش عالی(با حضور امام جمعه، استاندار، رئیس دانشگاه یاسوج و رؤسای دانشگاه ها و...)، نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه یاسوج در قالب نشست گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی وکلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی دانشگاه برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دکتر محمدعلی زلفی صبح روز شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با هدف شرکت در مراسم گرامیدشت هفته معلم و حضور در دانشگاه و دیدار با اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان و همچنین بازدید از فعالیت‌ها و پیشرفت‌های اخیر در بخش‌های مختلف دانشگاه یاسوج به این شهر سفر کرد.