وزیر علوم پیگیر اعتبارات دانشگاه از سازمان مدیریت و برنامه ریزی شد

وزیر علوم و استاندار کهگیلویه و بویراحمد پیگیر اعتبارات دانشگاه یاسوج از سازمان برنامه و بودجه شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همراه سید علی احمدزاده در بازدید از مجتمع کلاس‌های درسی دانشگاه یاسوج در تماس تلفنی با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار اختصاص اعتبار به این مجتمع شدند.

سید علی احمدزاده بیان کرد: این مجتمع درسی در زیربنای ۵ هزار و ۸۰۰ متر مربع و پیشرفت ۹۰ درصدی نیازمند ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل است.

وی بیان کرد: نیاز است این مجمع کلاسی مهرماه به بهره‌برداری برسد و در اختیار دانشجویان قرار گیرد که از سازمان برنامه و بودجه تقاضا داریم اعتبار لازم را اختصاص دهد‌.

استاندار بیان کرد: اعتبار اختصاص یافته برای ساخت خوابگاه دانشجویی ۱۰۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۳۵ میلیارد  اختصاص یافته است و نیاز است اعتبارات بیشتری داده شود.

در ادامه داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه قول مساعد جهت اختصاص اعتبار به پروژه‌های دانشگاه یاسوج را داد.