حضور مجدد رئیس دانشگاه در برنامه تلویزیونی نگاه روز
حضور مجدد رئیس دانشگاه در برنامه تلویزیونی نگاه روز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،رئیس دانشگاه یاسوج با حضور مجدد در برنامه تلویزیونی نگاه روز، از شبکه استانی دنا با مردم استان سخن گفت .
بر اساس این گزارش دکتر احمد عریان در ابتدای برنامه با مرور چهارماه و ده روز از آغاز فعالیت خود در دانشگاه یاسوج گفت: نگاه دقیق به روزهای طیشده، نقشه راه و چشمانداز مسیر آینده را که قرار است چهار سال در کنار هم باشیم به ما نشان می دهد. در ابتدای ورود به دانشگاه یاسوج این احساس وجود داشت که دانشگاه جزیرهای جدامانده از جامعه پیرامون خویش است و ارتباطش با جامعه، مردم و دستگاههای دولتی ناچیز است . افتخار ما این است که در این مدت دانشگاهی آرام توأم با تلاش، کوشش و پویایی داشتهایم. وی در خصوص حجم بالای ارتباطات بین سازمانی در این مدت به مجری برنامه گفت:
خوشبختانه با تعامل مثبت و سازنده مدیران ارشد استانی ارتباطات خوبی برقرار شدهاست که حجم ریالی قراردادهای منعقدشده در همین مدت اندک فراتر از سالهای گذشته است. دکتر عریان اذعان داشت: با برنامهریزی صورتگرفته حجم ریالی قراردادها در همین مدت اندک از مبلغ بیست میلیارد ریال در حال گذر است که این مطلب نشاندهنده تاثیرگذاری ارزشمند این ارتباطات بودهاست.
وی با اشاره به افزایش 70 مگ پهنای باند دانشگاه گفت: دانشگاه برای توسعه نیاز به تقویت ارتباطات خود با جامعه بیرون دارد که تقویت زیرساختها و تجهیزات یکی از مولفههای مهم در این مسیر است.
رئیس دانشگاه یاسوج مشارکت در افزایش سهم تولیدات علمی، ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه و دانشگاه و سهیم بودن در تولید ثروت از مسیر علم و همچنین جنبش نرمافزاری مد نظر مقام معظم رهبری را از اهداف مستمر مدیریت دانشگاه دانست و افزود: دانشگاه در حال شناسایی مزیتهای نسبی استان است تا بتواند نقش واقعی خود در توسعه استان را بازی کند .
تعاملات خارج از استان موضوع سوال بعدی مجری برنامه بود که رئیس دانشگاه یاسوج اینگونه پاسخ داد:
دانشگاه یک نهاد علمی بینالمللی است که در آن نه تنها باید از پتانسیلهای ملی استفاده شود بلکه این واقعیت را بایستی مردم بدانند که قرار است دانشگاه یاسوج در عرصه جهانی هم حرفهایی برای گفتن داشتهباشد.
وی در خصوص استاندار استان نیز گفت: شانس ما این است که استاندار استان دیدگاه دانشبنیان دارند و توسعه را از مسیر علم و تولید دانش میبینند. در سفرهایی که با حضو استاندار، معاون وزیر نفت و مدیران حوزه پتروشیمی داشتیم قرار شد دانشگاه یاسوج در رصد برخی از مشکلات این صنعت وارد شود و در ارائه راهکارها سهیم باشد. به همین منظور قرار است در هفته آینده با حضور دانشگاه یاسوج تفاهمنامهای در دانشگاه خلیج فارس پیرامون مشکلات و چالشهای صنعت پتروشیمی و استفاده از توان دانشگاهیان جنوب کشور امضا شود .
دکتر احمد عریان گسترش دانشکده صنعت نفت و گاز گچساران را یک ضرورت دانست و اذعان داشت: این دانشکده فعلا تا برطرفشدن همه مشکلاتش در کنار دانشگاه خواهد بود و امیدواریم در آینده به یک مرکز مستقل علمی و دانشگاهی تبدیل شود.
دکتر عریان از وقت خود برای تشکر از مدیرعامل شرکت نفت گچساران استفاده کرد و گفت: در مساله وقوع زلزله در شهر یاسوج شرکت نفت گچساران با در اختیارگذاشتن چادرهای ضد آب برای اسکان دانشجویان کمک قابلتوجهی به دانشگاه کرد.
رئیس دانشگاه یاسوج تصریح کرد: به اعتقاد من جای سه دانشکده با توجه به مزیتهای نسبی استان در دانشگاه یاسوج خالی است. دانشکدههای منابع طبیعی، گردشگری و هنر و دانشکده گیاهان دارویی از جمله دانشکدههایی هستند که خلاشان احساس میشود.
وی در خصوص رویکرد جدید و بینالمللی دانشگاه یاسوج نیز بیان داشت :متاسفانه اکنون در دانشگاه یاسوج جایگاه مناسبی در حوزه بین الملل نداریم و بایستی نسبت به جذب اساتید و دانشجویان غیرایرانی تا کنون اقدام میکردیم . دکتر عریان در همین خصوص و با اشاره به حضور مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم در دانشگاه یاسوج در آینده ای نزدیک ادامه داد: با وزارت علوم به یک جمعبندی رسیدیم که بین پانزده تا بیست دانشجوی غیر ایرانی داشتهباشیم و امیدوارم که بتوانیم در مهر ماه و یا بهمن سال تحصیلی آینده به این مهم دست یابیم.
رئیس دانشگاه یاسوج به همکاری متقابل و دوسویه این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی نیز اشارهای کرد و اظهار داشت: در ارتباطات بین المللی، فعالیتهای پژوهشی و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی در کنار این دانشگاه هستیم. وی بر کاربردیکردن تحقیقات تاکیدکرد و از همه دانشگاهیان خواست که در شناسایی همه پتانسیلهای استان دانشگاه یاسوج را یاری کنند .
دکتر احمد عریان در پایان و در خصوص موضوع خیرین اظهار داشت: متاسفانه آثاری از حضور خیرین در دانشگاه وجود ندارد و این گوهر گمشده مجموعه دانشگاهی استان است و من از روحانیت معظم، صدا و سیما، ائمه جمعه محترم و مدیران استان میخواهم که دانشگاه را در جذب خیرین و استفاده از توان خیرین در ساخت خوابگاههای دانشجویی، اماکن علمی و پژوهشی وخرید تجهیزات آزمایشگاهی یاری دهند.