اجلاسیه دانشگاه های استان کهگیلویه و بویراحمد با مؤسسه ISC
به میزبانی دانشگاه یاسوج برگزار شد:
اجلاسیه دانشگاه های استان کهگیلویه و بویراحمد با مؤسسه ISC
دانشگاه یاسوج دارای "۳ دانشمند پر استناد برتر یک درصد"، "۸ دانشمند پر استناد برتر دو درصد " و "۳ دانشمند پر استناد برتر دو درصد" است، همچنین در رتبه بندی ملی ISC "جایگاه ۲۳" در بین دانشگاه های جامع را دارد.
اجلاسیه دانشگاه های استان کهکیلویه و بویراحمد با مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام.، صبح امروز چهارشنبه (۲۹ شهریور ۱۴۰۲) به میزبانی دانشگاه یاسوج برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، در ابتدای این نشست دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج، ضمن تبریک آغاز هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام هشت سال دفاع مقدس و همچنین خیرمقدم به حاضرین در این اجلاسیه و تقدیر از حضور رئیس و اعضای هيأت مؤسسه ISC در دانشگاه یاسوج گفت: دانشگاه یاسوج در سال ۱۳۶۲ فعالیت خود را تحت نام آموزشکده فنی وابسته به دانشگاه شیراز با پذیرش دانشجو در دو رشته عمران روستایی و مکانیک (گرایش جوشکاری) در مقطع کاردانی آغاز کرد، و در خردادماه ۱۳۷۹ به وسیله وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری رسماً به دانشگاه یاسوج ارتقا یافت و در حال حاضر نیز دانشگاه یاسوج دارای ۲۸۰ عضو هیات علمی و حدود ۶۵۰۰ دانشجو است که ۲۵ درصد این دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.
دکتر کرمی در ادامه این اجلاس با تاکید بر لزوم معرفی و شناخت خدمات موسسه ISC به جامعه دانشگاهی اظهار کرد: برگزاری کارگاه های نظام ایده ها و نیازها (نان) و درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان (دانا) برای دانشگاه ها بسیار مفید است و باعث شناخت هرچه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با این موسسه می شود. رئیس دانشگاه یاسوج همچنین بر تجمیع ارزیابی نشریات توسط وزارت عتف و موسسه ISC تاکید کرد.
در ادامه این اجلاس، دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه یاسوج، پیشاپیش هفته دفاع مقدس را تبریک گفت و یاد و نام شهدای هشت سال جنگ تحمیلی را گرامی داشت. رئیس مؤسسه ISC گفت: جایگاه علمی و دستاوردهای حوزه فناوری کشور، مدیون جانفشانی ها و رشادت های دلیرمردانی است که در این چهل و اندی سال از جان و مال و خانواده خود گذشتند و در راه اسلام و انقلاب به فیض شهادت رسیدند. ما اساتید و پژوهشگران نیز امروز باید در سنگر مجاهدت علمی و فناوری علی رغم همه محدودیت ها و تحریم ها بجنگیم تا مرجعیت علمی جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی حفظ شود.
دکتر فاضل زاده به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت علمی کشورمان و همچنین سکوهای علم و فناوری، شامل نظام ایده ها و نیازها (نان) و درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان (دانا)، و در خصوص نظام ایده ها و نیاز ها (نان) نیز اظهار نمود: خوشبختانه در بیست و نهمین جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) که در تاریخ ۳ تیر ۱۴۰۲ با حضور ریاست محترم جمهور برگزار شد، سکوی نظام ایده ها و نیازها (نان) به عنوان پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و فناوری مصوب شد و از این پس همه دستگاه ها و سازمان ها موظفند نیازهای خود را از طریق این سامانه در معرض دید محققان و اساتید دانشگاه قرار دهند. رئیس مؤسسه ISC در خصوص وضعیت علم و فناوری دانشگاه یاسوج گفت: دانشگاه یاسوج دارای "۳ دانشمند پر استناد برتر یک درصد"، "۸ دانشمند پر استناد برتر دو درصد " و "۳ دانشمند پر استناد برتر دو درصد" است، همچنین در رتبه بندی ملی ISC "جایگاه ۲۳" در بین دانشگاه های جامع را دارد. وی ادامه داد؛ دانشگاه یاسوج دارای ۲ نشریه نمایه شده در ISC است و تاکنون ۹ همایش برگزار شده توسط این دانشگاه مجوز نمایه سازی را از ISC دریافت کرده اند. دکتر فاضل زاده همچنین افزود: خوشبختانه دانشگاه یاسوج در بین دانشگاه های جامع بین ۲۰ تا ۴۰ سال قدمت، در شاخص سرانه مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین متوسط ضریب تاثیر مقالات منتشر شده رتبه سوم را دارد، که نشان دهنده این است که کیفیت مقالات چاپ شده توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه از سطح خوبی برخوردار است. در ادامه این نشست، روسای سایر دانشگاهها دیدگاه ها و نظرات خود را بیان نمودند و جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.
بنابراین گزارش، پیش از این نشست، جلسه ای با حضور دکتر فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج برگزار شد و به طور خاص چالش ها و آسیبشناسی تخصصی دانشگاه یاسوج در حوزه های مختلف، نشریات، رتبه بندی و سکوهای علم و فناوری صورت گرفت. در پایان این دیدار نیز دکتر فاضل زاده به رسم یادگار لوح ISC را به دکتر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج تقدیم نمود.