ارتقاء جایگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یاسوج در شبکه آزمایشگاهی کشور

جایگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یاسوج در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، به سطح ((توانمند))ارتقاء پیدا کرد.

به گزارش روابط‌ عمومی، دکتر حمیدرضا رجبی رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یاسوج با تبریک و اعلام این خبر اظهار داشت: این تغییر بر اساس آخرین نتایج ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌های عضو و طبق دستورالعمل عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور صورت گرفته است.

وی افزود: عملکرد سالانه آزمایشگاه در کنار سایر مراکز عضو، ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شود و ارتقای نوع عضویت و همچنین بهره‌مندی از حمایت‌های این شبکه با توجه به امتیاز کسب شده در ارزیابی و طبق دستورالعمل‌های شبکه انجام می‌شود.

دکتر رجبی ضمن تشکر از زحمات و حمایت های ارزشمند مدیران قبلی و فعلی دانشگاه برای تجهیز  آزمایشگاه مرکزی، ابراز امیدواری کرد که آزمایشگاه مرکزی دانشگاه با کسب استاندارد ایزو 17025 بتواند به عنوان آزمایشگاه معتمد و مرجع در استان معرفی شود.