آئین استقبال و وداع با شهدای خوشنام در دانشگاه یاسوج

آئین استقبال از شهدای خوشنام تازه تفحص شده عصر امروز دوشنبه (۲۰ آذر ۱۴۰۲) در ورودی دانشگاه یاسوج با حضور رئیس و اعضای هيأت رئيسه، هیات علمی، یاوران علمی و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پس از استقبال گرم دانشگاهیان دانشگاه یاسوج از شهدای خوشنام، مراسم وداع با شهدای خوشنام تازه تفحص شده نیز در مسجد الغدیر این دانشگاه همراه با نوحه خوانی و سینه زنی برگزار شد.

پیکر مطهر این شهدای خوشنام پس از مراسم استقبال در تمامی شهرستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد، در روز ۲۶ آذر همزمان با شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در مراسم با شکوه حرم تا حرم بر روی دستان مردم شهیدپرور این استان تشییع و در استانداری به یاد سپرده خواهند شد.

دو تن از این شهدای والامقام در سن ۲۳ و ۲۵ سالگی در منطقه سومار در سال ۱۳۶۵ به شهادت رسیدند و یکی دیگر از این شهدای خوشنام در سن ۳۱ سالگی در جزیره مجنون در عملیات پد خندق در سال ۱۳۶۷ به شهادت نائل آمد.