جشنواره نهج البلاغه دانشگاهیان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  با توجه به ابعاد وسیع کتاب نهج البلاغه، جشنواره نهج البلاغه دانشگاهیان از ماه رجب امسال تا سال بعد دوره یکساله برگزار می شود.

مخاطبین جامعه دانشجویان اساتید، دانشگاه یاوران علمی، کارکنان دانشگاهی، خانواده های این افراد می‌شود.

وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قم میزبان این جشنواره هستند اما تمامی دانشگاهای دولتی و غیردولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه‌های جامع همه در این جشنواره مشارکت خواهند داشت.

تجلیل و تکریم از خادمان نهج‌البلاغه و چهره این حوزه برای الگوسازی یکی دیگر از بخش‌های جشنواره خواهد بود.

همچنین جشنواره بخش معارفی، ادبی و تولید مضامین مرتبط با نهج‌البلاغه و تولید آثار هنری و رسانه ای و پژوهشی هم دارد.

تجلیل هایی نیز در جشنواره دیده شده است. نشر آثار علمی معتبر، مشارکت دستگاه ها، تعیین جوایز و تشویق مناسب از دیگر موضوعات مورد توجه است. امتیازاتی نیز برای شرکت کنندگان و حامیان این جشنواره تعیین شده است.

برای دریافت آیین نامه اجرایی جشنواره کلیک کنید

برای دریافت ضوابط-عمومی-شرکت-در-جشنواره کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید :

www.rasanahad.ir