نخستین اجلاس هیئت امنای بنیاد حامیان دانشگاه یاسوج برگزار شد

نخستین اجلاس هیئت امنای بنیاد حامیان دانشگاه یاسوج با حضور رئیس دانشگاه یاسوج، نماینده منتخب شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی و جمعی از معتمدین و نخبگان استانی در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،  در ابتدای این نشست دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج، ضمن خوشامدگویی به حاضرین در این نشست و تبریک ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، با اشاره به مراحل مختلف تشکیل هیئت موسس و مجمع عمومی هیئت امنا  بنیاد حامیان دانشگاه یاسوج، همچنین به تبیین اهداف مختلف این بنیاد پرداخت.

براساس این گزارش، در ادامه اعضای حاضر در  نشست ضمن بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود، هیئت مدیره، مدیر عامل و بازرسان هیئت امنای بنیاد حامیان دانشگاه یاسوج را نیز انتخاب کردند.

از نکات جالب توجه این اجلاس، حضور معتمدین، نخبگان و چهره های فرهنگی، علمی و سیاسی با گرایشات مختلف بود.