پیام قدردانی رئیس دانشگاه یاسوج از مشارکت پرشور مردم در انتخابات و تبریک به منتخب ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج طی پیامی از مشارکت گسترده در انتخابات تشکر کرد و برای رئیس جمهور منتخب  و همه ملت ایران آرزوی موفقیت کرد .

در این پیام آمده است :

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

حضور پرشور مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نشان‌دهنده اهمیت مشارکت سیاسی و اهمیت جایگاه ریاست جمهوری برای مردم است. این حضور گسترده مایه مباهات و افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. اینجانب ضمن تبریک این مشارکت گسترده و اعتماد مردم به رئیس جمهور منتخب و همه آحاد مردم ایران اسلامی، به پیروی از منویات مقام معظم رهبری، اعلام می دارم، پس از خلق این حماسه و تعیین رئیس جمهور منتخب، اکنون زمان رفاقت و کار و تلاش برای خدمت به مردم است. برای رئیس جمهور منتخب و محترم جناب آقای دکترمسعود پزشکیان و همه ملت ایران آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم با همت و تلاش روزافزون همه دولتمردان در ابعاد مختلف به ویژه در تحقق شعار سال برای مهار تورم و رشد تولید و همچنین تحقق برنامه هفتم توسعه که در ابتدای اجرای آن هستیم، مسیر توسعه کشور عزیزمان ایران اسلامی را هموار سازیم.  بنابراین از همه دانشگاهیان عزیز خواهش می کنم دست در دست یکدیگر دهیم و برای رسیدن به اهداف عالی دانشگاه و موفقیت کشور عزیزمان ایران تلاش نماییم.

دکتر بهادر کرمی

رئیس دانشگاه یاسوج