رقابت بیش از ۱۵ هزار داوطلب نوبت دوم کنکور در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: کل داوطلبان کنکور در تمام زیر گروه‌های آزمایشی که برای نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ ثبت نام کرده و رقابت می کنند ۱۵ هزار و ۶۸۰ نفر هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،  دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه ۶۲ درصد داوطلبین آزمون سراسری استان کهگیلویه و بویراحمد خانم و ۳۸ درصد آقا بوده اند، افزود: نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در روزهای ۲۱ و ۲۲ تیر ماه برگزار می‌شود.

وی درخصوص زمانبندی آزمون سراسری اظهار کرد: آزمون گروه های آزمایشی علوم انسانی و ریاضی نوبت صبح روز پنجشنبه ۲۱ تیرماه، گروه های آزمایشی هنر و زبان عصر پنجشنبه و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه ۲۲ تیرماه برگزار می‌شود.

دکترکرمی با بیان اینکه برای شرکت در آزمون سراسری همراه داشتن کارت ورود به جلسه آزمون و کارت شناسایی الزامی است، ادامه داد: کارت شرکت در آزمون سراسری از روز یکشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳ برای مشاهده و پرینت فعال شده است و داوطلبان در صورت مشاهده نقص احتمالی در کارت خود می‌توانند به باجه‌های رفع نقص مستقر در دانشگاه یاسوج مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد همچون کل کشور زیرگروه آزمایشی علوم تجربی بیشترین متقاضی را دارد که تعداد آنها ۹ هزار و ۵۸۳ نفراست و از بین آنها ۶ هزار و ۴۶ نفر زن و ۳ هزار و ۵۳۷ نفر مرد هستند.

دکترکرمی بیان کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد شرکت کنندگان زیر گروه آزمایشی علوم تجربی ۶۱ درصد کل شرکت کنندگان کنکور سراسری نوبت دوم سال ۱۴۰۳ بوده است.