رفتن به محتوای اصلی
x

معاون دانشجویی دانشگاه یاسوج: پیشرفت مراکز آموزش عالی کهگیلویه و بویراحمد به برکت این انقلاب است/ مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به نام پایتخت طبیعت نام‌گذاری شده و میهمان نوازی از خصلت‌های بارز مردم این استان می باشد

معاون دانشجویی دانشگاه یاسوج گفت: استان تا قبل از انقلاب فاقد یک مرکز آموزش عالی بود که به برکت انقلاب اسلامی شاهد ایجاد دانشگاه و توسعه مراکز آموزش عالی هستیم.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، دکتر علی مدبر در مراسم آغاز هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور ضمن ابراز خرسندی از میزبانی دانشگاه یاسوج، به معرفی استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان سرزمین چهار فصل پرداخت و گفت: مرکز استان به نام پایتخت طبیعت نام‌گذاری شده و میهمان نوازی از خصلت‌های بارز مردم این استان است.

معاون دانشجویی دانشگاه یاسوج با بیان اینکه استان رتبه اول اعزام رزمنده در دوران دفاع مقدس را در اختیار دارد، افزود: کهگیلویه و بویراحمد در هشت سال دفاع مقدس ۱۶۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرد که روحیه ایثارگری و شهادت طلبی که میان مردم استان وجود داشت آمار شهدای استان دو هزار شهید والامقام است.

وی بیان کرد: استان یک درصد جمعیت و مساحت کشور را در اختیار دارد اما دارا بودن ۱۱ میلیون متر مکعب آب و ۱۰ درصد روان آب، کهگیلویه و بویراحمد را به نگینی در جنوب کشور تبدیل کرده است‌.

مدبر ادامه داد: ۲۰ درصد جنگل‌های زاگرس  در این استان واقع شده است. دو هزار و ۲۰۰ گونه گیاهی در استان وجود دارد که  ۳۰ درصد گونه‌های گیاهی استان را تشکیل می‌دهد این درحالی است که در اروپا ۸ هزار گونه گیاهی وجود دارد که استان ما یک درصد گونه گیاهی جهان را در اختیار دارد.

وی به جاذبه های گردشگری بکر و خیره کننده استان اشاره و عنوان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، این استان فاقد  مرکز آموزش عالی بود و هر چه داریم به برکت انقلاب اسلامی است.

معاون دانشجویی دانشگاه‌ یاسوج افزود: سال ۱۳۶۲ یک آموزشکده فنی و بعد از آن به مجتمع آموزش عالی و در سال ۱۳۷۸ از مجتمع آموزش عالی به دانشگاه ارتقا یافتیم‌.

وی با اشاره به ۱۱ دانشکده، ۹پردیس و ۲۵۰ عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج گفت: ۶ هزار دانشجو در ۱۱۸ رشته در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.