افتتاح پروژه فاز دوم دانشکده صنعت و معدن چرام وسلف سرویس دانشکده نفت و گاز گچساران در هفته دولت

رئیس دانشگاه یاسوج در جریان بازدید از دانشکده های نفت و گاز گچساران و صنعت و معدن چرام، از افتتاح فازدوم دانشکده چرام درهفته دولت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،  دکتربهادرکرمی رئیس دانشگاه یاسوج صبح امروز به همراه مدیر نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه از پروژه های در دست اجرای دانشکده های نفت و گاز گچساران و صنعت و معدن چرام بازدید نمود.

دکترکرمی ضمن بازدید از پروژه های خوابگاه و مهمانسرای دانشکده  صنعت و معدن چرام(فازدوم دانشکده) ، از تسریع در تکمیل مراحل پایانی و افتتاح این پروژه در هفته دولت خبر داد

با تکمیل ساختمان سلف سرویس دانشکده نفت و گاز گچساران ، که در هفته دولت افتتاح خواهد شد،  پروژه های محوطه سازی سلف سرویس و احداث خوابگاه دخترانه هم دردست اجراست که در این سفر نیز مورد بازدید قرار گرفتند.