پیام دعوت رئیس دانشگاه از دانشگاهیان برای شرکت در دومین کنگره شهدای استان

بسم رب الشهدا و الصدیقین
برگزاری دومین یادواره شهدای استان فرصت مغتنمی است که بار دیگر با فرهنگ والای شهادت، روح و جسم خود را با عطر بهشتی شهیدان متبرک کرده و تجدید میثاق با آن فرشتگان آسمانی نماییم.
تجلیل از شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مایه ی بقای انقلاب اسلامی است و به برکت شهدای انقلاب، امروز ایران اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی بر قلل رفیع و منیع افتخار ایستاده است.
شهدا با تاسی از اعمال و رفتار حضرت امام حسین (ع) درس فداکاری، وفاداری، از خود گذشتگی و شجاعت، شهامت، صداقت و ... آموختند و در عمل نیز آن را به اثبات رسانیدند و در راه دفاع از اهداف مقدس اسلام جانفشانی نمودند و حماسه ای جاوید آفریدند.
به همین منظور از آحاد مردم استان بخصوص دانشگاهیان استان دعوت مینمایم، در کنگره ۲٠٠٠ شهید والامقام استان زینت بخش این محفل الهی، معنوی، ابدی باشید.
با امید به اینکه در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ....پاسدار واقعی ارزشها و اهداف نظام مقدس اسلامی بوده و با عمل به دستورات و احکام الهی و منویات بزرگ مقام معظم رهبری، الگویی شایسته برای جوانان و همه آحاد ملت به شمار آیییم.«اشاءالله»
                    دکتر بهادر کرمی
رئیس دانشگاه یاسوج و رئیس کمیته علمی و پژوهشی کنگره شهدا