قابل توجه دانشجویان دکتری؛ ورودی 1403 و ماقبل: انتخاب واحد درس توانمندسازی زبان

انتخاب واحد درس دوره توانمندسازی زبان خارجی جهت احراز بسندگی زبان:  موضوع پیوست 3 آیین نامه یکپارچه مقررات آموزشی

به اطلاع دانشجویان مقطع دکتری (تمامی ورودی ها) می‌رساند درس "دوره توانمندسازی زبان خارجی" جهت احراز بسندگی زبان خارجی (موضوع پیوست 3 آیین نامه یکپارچه آموزشی) در نیم‌سال 4031 در سیستم گلستان ارائه شده است.

خواهشمند است قبل از اقدام به اخذ درس،  پس از مطالعه پیوست 3 آیین نامه آموزشی یکپارچه (دانلود آیین نامه)، از طریق مدیران محترم گروه و معاونان محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، نسبت به آیین نامه یکپارچه و شیوه نامه احراز بسندگی زبان خارجی اطلاع دقیق کسب نموده و با آگاهی کامل*، درس توانمندسازی زبان دکتری را جهت احراز بسندگی  زبان اخذ نمایید.

مطابق پیوست 3 آیین نامه یکپارچه، بسندگی زبان  از 4 طریق قابل احراز است که متناسب با شرایط هر دانشجو، یکی از موارد جهت احراز بسندگی انتخاب می گردد. یکی از 4 روش، شرکت در کلاس های دوره توانمندسازی (انتخاب درس در گلستان) است.

دانشجویان جهت ثبت درس در بازه حذف و اضافه به خانم یوسفی کارشناس گروه زبان ، دانشکده ادبیات و علوم انسانی مراجعه نمایند.

• لازم به ذکر است:

1-  این درس یک درس 8 واحدی و در مدت زمان دو نیمسال و به صورت  حضوری  ارائه می شود.

2- شرکت در کلاس های توانمندسازی زبان نیازمند پرداخت شهریه می باشد (شهریه مصوب دوره اول مبلغ 2 میلیون تومان بود).

3-حدنصاب نمره قبولی در درس، کسب نمره حداقل 14 از 20 می‌باشد.

4-شرط صدور گواهی پایان موفقیت آمیز دوره، حضور در جلسات کلاس (با رعایت سقف غیبت مجاز) و کسب نمره قبولی در آزمونهای دوره خواهد بود.

• دانشجویان گرامی پس از بررسی تمام جوانب و شرائط، اقدام به اخذ درس نمایید.

دانشجویان جهت ثبت درس در بازه حذف و اضافه به خانم یوسفی کارشناس گروه زبان دانشکده ادبیات و علوم انسانی مراجعه نمایند.

مشخصات درس در سیستم گلستان

دانلود  آیین نامه یکپارچه مقررات آموزشي دوره های تحصیلي کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتری تخصصي و شیوه نامه اجرایي آن

جهت کسب اطلاعات بیشتر و برنامه ریزی های درس عضو  گروه زیر در ایتا شوید:

اطلاعات تماس:

پیوست اندازه