دور همی معنوی شب های پرستاره برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دورهمی معنوی با نام شب های پر ستاره ، با حضور دانشجویان خوابگاههای دانشجویی خواهر دانشگاه برگزار شد .

حجت الاسلام سعید عابد معاون فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج بیان کرد که  این برنامه معنوی ، در راستای ترویج فرهنگ شهید و‌شهادت عصر  پنج شنبه های هر هفته با حضور دانشجویان دختر خوابگاههای دانشجویی دانشگاه در گلزار مطهر شهدای یاسوج برگزار می شود .

حجت الاسلام عابد از استقبال خوب  دانشجویان به این حرکت معنوی اشاره کرد و گفت: برنامه شب های پر ستاره از سال گذشته شروع شده و در سال جدید با بخش های مختلف از جمله بیان سوالات مذهبی  دانشجویان، بحث های گروهی و...ادامه خواهد داشت .

معاون فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج از مهیا بودن سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان هم اشاره کرد.

برنامه شب های پر ستاره از سوی دفترنهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج در حال برگزاری است.