یادواره شهدای خدمت و جبهه مقاومت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی از سوی بسیج کارکنان شهید غفوری فرد دانشگاه یاسوج، یاد و خاطره شهدای خدمت و جبهه مقاومت گرامی داشته شد .

در این مراسم که با حضور کارکنان ، دانشجویان و اعضای هیئت علمی  دانشگاه یاسوج د رمسجد الغدیر این دانشگاه برگزار شد،  حجت الاسلام موسوی نسب معاون استانی مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان ، ازجایگاه، منزلت و بزرگی و مقام شامخ شهدا سخن گفتند و برگزاری چنین مراسم هایی را گامی ارزشمند در راستای بهره گیری از یاد و خاطره با ارزش این عزیزان برای آشنایی با آنان و ادامه راه و رسالت هایشان در جامعه دانست.

حجت الاسلام موسوی نسب شناخت مقام و بزرگی شهدا از طریق خواندن خاطرات آنان و هم رزمان را مهم شمرد و  بیان کرد از شناخت شهدا و مسیری که آنان طی کردند تا به این جایگاه رسیدند نباید غافل بود  و از تلاش های خود در این راه کوتاهی کرد .

این مراسم با مداحی مداح اهل بیت عصمت و طهارت و زیارت عاشورا ادامه داشت . .