افتتاحیه مرکز آموزش های آزاد دانشکده صنعت و معدن چرام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آئین افتتاحیه مرکز آموزش های آزاد دانشکده صنعت و معدن چرام دانشگاه یاسوج صبح امروز (سه شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳) با حضور معاون سياسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج بهمراه اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه و شورای اداری شهرستان چرام و...در سالن جلسات دانشکده صنعت و معدن چرام برگزار شد.

بنابراین گزارش، در پایان این مراسم دکتر علی بابایی بعنوان مسئول پیگیری تغییر ماموریت دانشکده صنعت و معدن چرام به حوزه علوم انسانی و راه اندازی مرکز رشد و آموزش های آزاد معرفی شد.